28/2

Okej ska börja skriva dagens in ut igen:) Jag har bestämt mig för att inte äta cirka 300 kcal om dagen som jag gör ibland för det slutar ALLTID med att jag hetsar nästa dag eller dagen efter det. Jo jag har vilja men hungern vinner alltid. Så därför ska jag försöka äta regelbundet men lite! Låter bra?

IN:
Frukost: kaffe&lättmjölk + actimel + 1/2 yoggy
Lunch: Tacos från igår
Mellis: Dietshake + zero
Middag: Familjematen

Ingen speciellt bra eller dålig dag. Men en start. Frukost och middag kommer typ alltid vara detsamma i min diet. Lunchen ska helst vara i skolan. Mellis är det svåraste men det ska variera mellan dietshake/gröt/yougurt:)



Så fint!

Pusshej<3


28/2

Dags att börja uppdatera igen!

Allt är sämst MEN nu har jag och en kompis bestämt oss för att börja banta/på diet tillsammans. Känns skönt. Svårare att fuska då liksom. Hade magsjuka igårnatt och åt inget igår. Rätt platt mage nu:) Aja detta är vår "diet":

- Inge godis, chips, glass eller sötsaker (fika)
- Inget mjukt bröd (detta blir svårast för mig, men äter knäcke ist)
- Grönsaker ska dominera talricken
- Inte äta något efter 20.00
- Frukt dock okej när som!

Min kompis frågade mig vad mitt mål var, jag sa att väga 50 igen. Idag när jag vägde mig vägde jag 56 kg. Så med mat i magen är det nästan 7 kg. Och egentligen är mitt mål typ 45 men att ligga stabilt på 50 skulle vara väldigt skönt också. Om mina lår hade 50 cm i omkrets också! De har 55 cm nu. Fan fett tjock!

Pusshej<3

19/2

Min pojkvän, sedan 2 månader tillbaka typ, strulade med en annan tjej på en fest i förrgår.

När han berättade kände jag hur mycket jag älskade honom och inte ville förlora honom.

Hur ska jag kunna komma över detta..

</3

17/2

Asså jag kan verkligen äta hur mkt som helst! Vet inte kcal men kanske 5000 om dan???? Nästa vecka äre lov! Skriver väl då... ska gå och gråta. Mår så jävla piss över mig själv och min vikt...

fan</3

15/2

Morgonvikt: 55,9 kg :(

IN
frukost: yoggy + kaffe med mjölk 300 kcal
lunch: gröt med banan och kanel + brus + zero 200 kcal
mellis: äpple + grönt té + vatten 60 kcal
middag: lite av familjemiddagen/dietshake 200 kcal

Totalt: 760 kcal. Lagom (mitt mål är att hålla migunder 1000 varje dag)

UT
promenad med kompis



En sak som är jobbig! Min pojkvän vill åka till ett badhus med med om 3 veckor. Fan sen jag typ,
"Vad gör man där"
"Badar och sp.."
"Spanar på tjejer?"
"Haha ja men jag skulle bara spana på dig"

Fattar ni, jag måste bada, är så INTE redo. Men nu har jag ett mål iaf. Ska tänka på det varje dag.
Nu ska jag motionera lite;)

<3

Fail

Blev fail vid lunch.. kl 2 åt jag en portion av mat + 3 mackor (spydde ut mackorna) så ingen mer mat för mig idag...

bara kaffe och te..

14/2

Orkar inte allahjärtansdag. Kommer inte bli nått speciellt och måste egentligen plugga hela kvällen hehe. Aja är hemma från skolan idag så bestämmer helt själv maten idag. En sak har jag kommitfram till. Jag ska sluta leva vecka för vecka, typ failar jag på onsdagen ger jag upp. Jag ska börja ta en dag i taget!

(09.00) frukost: kaffe med mjölk, actimel, fil med flingor
(12.00) lunch: gröt med banan och kanel + vatten
(15.00) mellis: äpple + grönt té
(18.00) middag: lite av mammas mat + zero + kaffe

Ska försöka på dessa tider och som man ser äta mest till frukost och sedan mindre och mindre. Denna vecka ska jag inte heller äta något efter klockan 18.00 om inte maten är sen eller jag tränat:)



sant...

pusshej<3


Jag skäms...

Blivit tjockare.. väger typ 56 nu. ALDRIG vägt så mkt! Men fan det är exakt 4 veckor kvar tills jag blir 18 och kan gå ut på krogen och då ska jag vara smal. På lovet är in pojkvän borta så ska rå träna och banta då. Men tänkte börja en vecka innan. Jag har inte lyckats äta lite och nyttigt 1 enda vecka detta år.

EN sak som är lite kul ä'r att mina bröst har växt rätt mkt. Har inte köpt nån ny BH så vet ej storlek men förut hade jag omkrets 82 runt brösten och nu har jag 86 typ typ 2 månader!! P-piller <3 Nä men ska börja uppdatera imorn igen:)



hörs imorn <3


2/2

Fy fan va jobbigt det är i skolan. Jag har en kompis som jag är med hela tiden som är ca 171 lång och har typ de här benen, om inte smalare!!!!!!! Så jävla jobbigt. + att hon bantar! Fast jag tänker att om jag också får lika smala så är jag iaf inte jättelång som hon;)

Nu ska jag fixa min gröt och sen plugga......

 

skulle vara så lycklig om dessa var mina!


1/2 Inköpslista

Ska dra och handla, träna rumpan samtidigt med mina vibratone::)

Att köpa:
grapefrukt
2 l zero
4 choklad dietshake
citronsaft
lättkesella
avokado

<3

1/2

NY MÅNAD!
Denna månad ska jag verkligen försöka. Januari hade mkt emot sig. Började med p-piller, skaffade pojkvän (nervöst) och lät mig unna mig saker. Denna månad ska jag verkligen banta. Kommer inte heller dölja det. För min pojkvän kommer jag att vara helt ärlig, inte tjata om att gå ner i vikt, men bara inte äta godis och sånt med honom. Till bästa kompisen kommer jag dokc inte säga nått. Typ om hon ska tjocka sig ska jag köpa tuggummi och malace otroly och sitta som smutta på det. Godis är mindre kcal än chips, om man inte äter choklad förstås.

Jag tror denna månad blir bra. Har börjat med träningen också! Tränar fotboll, där kom den, något sant och privat, men iaf. Igår hade vi fysträning och idag är jag helt död! Orkade typ ingenting, måste sluta smygröka;) Men att spela gick förvånade bra, har vart borta länge så kändes skönt att vara helt okejbra på spelet.

Idag ska jag försöka plugga lite, och städa min garderob tror jag! Grejen är att jag klarade inte att äta det där igeår för mamma hade köpt nybakat bröd:( Men nu ska jag se frammåt!

IN:
frukost, kaffe med mjölk 40
lunch, gröt med kanel och 1/2 banan + vatten 200
mellis, äpple + brustablett + grönt té 60
middag, dietshake 180

Totalt 480 kcal

UT:
handla?
städa
ha sex?;)



Denna kropp är ju väldigt sexiii, dock lite stora (stoppade) tuttar?



Jag är kääär i denna kropp, sån ska jag ha sommarn 2011!

Nu ska jag städa pusshej<3


RSS 2.0