31/1

Godmorgon, är hemma idag och eh skolkar hihi. MEN behöver det för att jag ska kunna plugga en sak hela dan och sen gå på träning. Har inte tränat med mitt lag på jättelänge men tänkte att det är dags att sätta igång igen. Idag är det fys. Det som är nice eär att jag röker lite så min kondition är i botten. Aja får se hur det går idag.

Nu har jag typ inte bantat direkt denna månad, eftersom den har varit så bra. Har en pojkvän som typ älskar min kropp och då skyller jag ju på det hela tiden. Men jag ska inte bli översmal ska bara banta ner mina ben. Har nämligen en kompis som är typ 172 och väger 52 och har kanske stlk 24/32 på jeans så känner mig jävligt tjock bredvid. Aja ska börja uppdatera varje dag nu:)

IN:
frukost, kaffe med mellanmjölk 40
lunch, havregrynsgröt med banan 200 zero 1
före träning, havregrynsgröt med banan 200 brusmotsötsug 0
efter träning, äpple och grönt té 60

UT:
träning + eventuell promenad



Dessa ben är typ mitt mål!

Pusshej<3


29/1

Veckan har gått rätt dåligt. Dock upptäckte jag idag att mina lår har blivit lite mindre? Har börjat gått till och från skolan, kanske det? Köpte en ny piercing igår när jag och mitt tjejgäng åkte till stkhlm. Köpte mer men det kan jag ju inte visa;)



Haha står lite konstigt mina höfter ser jätte stora ut. Fast tkr det är fint men så ser jag inte ut irl.
Idag ska jag försöka lite. <3

23/1

Blev tsm med killen inatt:) Är glad.

P-pillrerna har gett mig livets sötsug. Slut med det nu. denna vecka inge godis, nästa vecka tungpiercing:) LOL (hade råkat skriva pungpiercing) HAHHAHA

Höres mer då<3

19/1

Blev total fail idag. Ätit som en häst. Spytt. Ätit mer. Skjut mig. Imorn ska jag äta rätt.

Torsdag:
frukost, kaffe med lite mellanmjölk 30
lunch, veggo i skolan + vatten 300
mellis, äpple + vatten 60
middag, soppa + brustabl. + zero 60

Sen ska jag gå fram och tillbaka från skolan, + kanske gym?:)

<3

19/1

IN:
frukost, kaffe med 1 dl mellan mjölk 50 kcal
lunch, skollunch veggo + vatten 300 kcal (cirka)
mellis, äpple + brustablett mot sötsug 60 kcal
middag, soppa/sallad 80 kcal?

Totalt: blir väl cirka +500 kcal idag.

UT:
gick fram och tillbaka från skolan
ska strecha lite.
kanske promenad

puss<3

18/1 (2)

Fan va jobbigt allt ska vara. Åt väl rätt mkt efter jag skrev förut. Tänkte att jag skulle bli piggare av det, men icke. Brukar ofta äta för att få mer energi och ork, funkar aldrig. Åt 1 tallrik korv och lite mackaroner och sen 4 knäcke med mackrill på, jag vet fett äckligt, men var hungrig okej? Har vart hungrig sedan 1 h efter det!

Sedan har jag ju börjat med p-piller nu (min andra dag med detta) vet inte om det är fysiskt möjligt att redan känna enormtsötsug, men eftersom jag varit typ sockerberoende, så lär det ju vara det. Fick liiiivets sug, men sen tog jag min brustablett mot sötsug och den ska sätta igång fettförbränningen och det FUNKADE! mådde typ illa!

Nu sitter jag här med ett glas juice (inte bra, mkt kcal) och en kaffe med lite mellanmjölk i. Ska träffa min kompis som precis kommit hem. Idag fick jag faktiskt ett omedvetet tips av killen jag träffar. Att ta en cigg precis innan man äter så blir man mättare snabbare! Han bantar absolut inte men berättade ändå.



Vi ska ha en skolturnering den 27 dv om typ 1 v. Skulle gärna va lite smal då. Vet att det är ganska omöjligt att gå ner märkbart på 1 v men man kan försöka? Ska iaf ha som regel att inte äta efter kl 18.00. Om jag inte gymmar då kan jag ta ett äpple efter. Jag måste bara vänja mig vid att inte äta sent. Tror verkligen jag skulle tjäna på det.

Grejen är att jag äter ju inte frukost förutom kaffe. Så det blir typ 6-8 timmar jag tillåter mig att äta på/dag. Och då kan man ju inte få i sig för mycket:) Ska försöka se till att gymma mycket jag tror att det är det bästa sättet att gå ner. Mha träning:)

Aja nu har jag babblat massa.. höres imorn med morgonvikt<3


18/1

Hello, idag sjukanmälde jag skolan och var med killen hela dagen. Väldigt mysigt. Vi gick och åt pizza också. JAg var tvungen att betala (hans pengar tog precis slut) så nu vet jag att han kmr bjuda tillbaka nån mer gång! <3 Men att äta en halv pizza kanske inte är det bästa för dieten... aja.

IN:
1/2 pizza ca 400 kcal
ska äta lite nu med! hihi

UT:
gått runt lite;)

Så jävla sämst är jag. Men är jätte trött och typ sjuk så det är rätt jobbigt:) Ska väga mig brb. Inte farligt! 54,4 MED MASSA KLÄDER OCH MAT I MAGEN!

Ska äta sista målet nu sen inge mer idag!



Skulle vara väldigt lycklig om dessa lår tillhörde mig! :)

pusshej<3

17/1-11

IN:
frukost, kaffe med 1/2 dl mjölk + kanel 23 kcal
lunch, gröt med banan + brustablett mot sötsug 200 kcal
mellis, grapefrukt + grönt té 40 kcal
middag, soppa + zero 60 kcal

Totalt 323 kcal (egentligen för lite, men behöver ingen energi idag)

UT:
gå till ungdomsmottagningen och tillbaka= 40 min gång
streching

pusshej<3


Måndag morgonvikt

54,4 kg. inte bra..


16/1

Dagens:

frukost, kaffe med mjölk och kanel
lunch, gröt med banan och jordgubbssylt
mellis, 2 knäcke + 100 g godis + zero
middag, köpt sallad med skinka + zero

Egentligen helt okej dag. Middagen åt jag före 18 också. Imorn ska jag till en ungdomsmottagning för att skaffa p-piller så ska stanna hemma från skolan. hihi. Detta ska jag göra vid 11.30. Men tänkte gå upp rätt tidigt för att springa/jogga/pw på rullbandet hemma och sedan ducha fixa mig!

Imorn tänkte jag börja på riktigt. Har fått mycket motivation nu. Från mig själv och vänner. Eller jag vet inte riktigt om det är motivation utan mer press. Det enda argumentet för att inte banta är att brösten blir mindre. Och om jag ska äta p-piller kmr dom nog att bli större så.



Paow har nu skrivit i sin blogg att hon också ska banta. herregud. Då får man press! Men jag ska fan lyckas denna gång. Såg i min gamla dagbok att jag bestämde mig Januari 2010 för att börja banta. Men lyckades inte 2010 men ska 2011.

Pusshej<3


Rutiner

Ska försöka få in skol-rutinerna, och sedan kunna sätta igång ordentligt. Mitt största problem är motivationen! Ska försöka hitta den igen och sedan gå ner i vikt. Tror inte jag kommer skriva förrän nästa vecka. Då har jag gått en vecka i skolan och då kan jag inte skylla på att jag är trött och ovan vid de tiderna. Så höres på måndag om inte tidigare.. skriver väl om jag har en bra dag;)



Dessutom tar killen rätt mycket tid och han är för uppmuntrande på min kropp. FAST jag vet att han gillar smala tjejer så han skulle nog bara tycka att det var bra om jag fick lite smalare ben. Ja det är benen jag har mest komplex för. Mina lår. Har jättesmå vader, fasta också. Men allt fett har satt sig på låren. De ska bort.

Pusshej<3


Ny blogg

Jag börjar om en blogg för jag känner att jag inte orkar mina 2 andras tidigare misslyckanden och börjar om här! Vet att designen suger men ska fixa den. Kommer i denna blogg skriva om min kamp för att bli smal sommaren 2011. Förra sommaren gick jag runt och kände mig tjock, detta ska inte vara faktum nästa sommar.

Nu ska jag gymma efter en halv-bra dag i matväg. Kanske höres senare!



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Denna kropp skulle jag gärna ha sommarn 2011.

pusshejsålänge<3


RSS 2.0